Ausolanetik jantokiak berraktibatzen hasi dira, zerbitzua segurtasun osoz beteko dela bermatuko duen higiene-protokolo zorrotz bat aplikatuz.
Osasun-erakundeen gomendioei eta arlo honetan adituak diren jarraibideei jarraituz, jantokiko erabiltzaileen, familien eta hezkuntza-komunitateko kideen segurtasuna bermatzen duen Covid-19 neurrietako bat kontaktu fisikoa murrizten duten sistemak ezartzea da (adibidez, paperaren manipulazioa harekin harremanetan dauden hainbat iturriren bidez).
Ildo horretatik, 2021-2022 ikasturteari begira, jantokiko menuak eta dieta bereziak modu digitalean kontsultatu ahal izango dira gureplataformaren bidez.
Goian zintzilikatu dizuegun 2022ko MAIATZA hilabetearen menuaren irudiaz gain, jakin ezazue azpiko logo honetan klikatu ahal duzuela ere, menua handian eta hobeto ikusteko.
Berrantolatzeko eta egoera berrira egokitzeko lehen hiruhileko honen ondoren, gure Hezkuntza Proiektuari heldu diogu berriro, eta egiten ari garenaren berri eman nahi dizuegu:
Hilero sasoiko barazki bat landuko dugu. Menuan sasoiko barazki bat sartuko dugu eta hilabete osoan barazki horrekin lotutako zenbait jarduera egiteko aprobetxatuko dugu.
Hemos comenzado este mes con la ESPINACA. El día 26 de enero nuestros niños/as comieron de primero CREMA DE ESPINACAS y les hemos propuesto para ir realizando durante todo el mes las actividades que os adjuntamos.
*Kontingentzia Planeko neurriak bete ahal izateko, Haur Hezkuntzako eta UT gelako ikasleek beren geletan bazkaltzen dute jantokiko lehen txandan.
COVID-19 ARAUAK JANTOKIAN
Kontingentzia Planari jarraituz, jantokiko zerbitzuan honako arauak beteko dira:
Ikasle guztiek maskara erabili beharko dute, bazkaltzeko unean izan ezik, dagokien lekuan eserita daudenean.
Jangelaren barruan, ikastetxean antolatutako sektore eta talde egonkorren arabera banatuko da eremua. Sektore bereko ikasleek bakarrik partekatuko dute mahaia, eta manparek bereiziko dituzte bi bizikidetza-talde egonkor badaude.
Eskuak garbitu/higienizatu behar dira janaria eman aurretik eta ondoren.
Edukiera mugatua duten jangelako komunak erabiliko dira.
Jantokiko begiraleek bakarrik banatuko dituzte elikagaiak eta ura.
Monitoreek janari-txanda bakoitzaren arteko harremanetarako elementu guztiak garbitu eta desinfektatuko dituzte, eta, gainera, jantokia aireztatuko dute, gutxienez 10 minutuko txanden artean, ikasleak iritsi baino lehen eta zerbitzuaren ondoren.
IRTEERA ORDUTEGIA
Jantokian gelditzen diren ikasleen gurasoak, bazkal ostean, A atetik jaso dezakete haien seme-alabak honako ordutegia errespetatuz:
3 urteko ikasleak 15:20etan jaso daitezke
JANGELAKO LEHEN TXANDA: 4 urte, 5 urte, Lehen Hezkuntzako 1., 2. eta 3. mailak 15:25etan jaso daitezke
JANTOKIKO BIGARREN TXANDA: LEHEN HEZKUNTZAKO 4., 5. ETA 6. mailak 15:40etan jaso daitezke.
ALTAK ETA BAJAK
Jantokian gertatzen diren aldaketak hilabetea hasi baino gutxienez 5 egun lehenago abisatzea eskatzen da.
KONTAKTUA
Telefonoa: 848 46 30 16
Emaila: comedorvb@hotmail.com
Arduraduna: Raquel Mendive
Informazio edota abisuak emateko ordutegia: 9:00tatik 10:30ak arte egunero.